Επικοινωνία
+30 6940759192
+30 6948535162
+30 22420 72242

avantgardedl@gmail.com

Ακολουθήστε μας

Σχετικά με εμάς

γνωρίστε μας & ελάτε να συνεργαστούμε

Σχετικά με εμάς

λίγα λόγια

Η Avantgarde by D.Lerdes, είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2018 και δραστηριοποιείται στον κλάδο της αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου του σχεδιασμού και της διακόσμησης έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αναλαμβάνουμε την μερική ή την ολική κατασκευή/ανακαίνιση του χώρου σας και παρέχουμε απλόχερα τις υπηρεσίες μας σε όλα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου: στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των υλικών.

Τα σχέδια και οι ανακαινίσεις μας, αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καφετέριες, μπαρ, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ) αλλά και σε κατοικίες (μονοκατοικίες, διαμερίσματα κλπ) . Μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικά πακέτα σχεδίου και ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και με το ποσό της επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει.

Συνδυαστικά, διαθέτουμε πλήρως εξειδικευμένα συνεργεία που αποτελούνται από ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, τεχνίτες, μάστορες, ελαιοχρωματιστές κλπ που θα φροντίσουν την κατασκευή ή την ανακαίνιση σας, σύμφωνα πάντα με τον χρονικό προγραμματισμό του έργου.